http://www.mcity.hu

Telefonközpont naplózó PHC300 (Windows verzió)

Ismertetés

Műszaki ismertetés: A szoftver minden olyan telefon alközponthoz alkalmazható, amely adatokat küld a rajta áthaladó hívásokról.

Felhasználás a könyvelésben: A privat és hivatalos hívások szétbontása az aktuális adójogszabályok szerint történik, azaz a kapott összesítő listát a könyvelésében felhasználhatja. A lista alapján Ön jogosult a hívások hivatalos tételeit költségként elszámolni és ÁFA tartalmát visszaigényelni.

Csatlakozás:

Képernyő:

A programcsomag hardver és szoftver igényei

A programcsomag működéséhez - forgalomtól függően - szükséges egy legalább Intel Pentium III. vagy nagyobb teljesítményű IBM-kompatibilis személyi számítógép, legalább 128 Mbyte vagy több memóriakapacitással, legalább 64 Mbyte vagy több memóriával rendelkező VGA-kompatibilis videokártya, továbbá a csatlakoztatott telefonközpont forgalmától függően 100-500 Mbyte üres háttértár-kapacitás. Mindezenfelül szükséges egy szabad fizikai soros port is, melyen keresztül a számítógép összekapcsolódik a telefonközponttal.

A programcsomag működéséhez nélkülözhetetlen (Windows98), (WindowsME), Windows2000, WindowsXP, Windows2003Server operációs rendszerek valamelyike. Általánosságban minden olyan számítógépen alkalmazható, amelyen WindowsXP rendszer stabilan fut. (Elsődleges WindowsXP rendszerekhez tervezve.)

Telepítés

A telepítés feltételei:

A telepítés megkezdése előtt ellenőrizze, hogy az Ön által használt telefonközpont alkalmas-e soros porton keresztüli nyomtatásra. Elképzelhető, hogy az Ön készüléke fel van készülve erre, de a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a telefonközpont forgalmazójával szaktanácsadás vagy a telefonközpont beállítása érdekében.

Az általános ismertetésen túl, további részletes információ a letölthető dokumentációban.

Illetve hívja az alábbi telefonszámot:

30/9-458-718
Szabó Miklós
M City Kft.